Sunday, 7 April 2013

First month in Finland

Päivää vaille kuukausi siitä, kun muutettiin Englannista pois ja palattiin takaisin Suomeen. Täytyy myöntää, että Englanti jätti jälkensä... Kunto on rapistunut ihan täysin ja painokin on varmasti noussut erilaisten ruokatottumusten takia. Fish&chipsit, loputtomat kolmioleivät, no kyllä te tiedätte... Tässä vaiheessa on ihan hyvä ettei omista vaakaa, joka näyttäisi totuuden miten paljon kiloja on kertynyt!

Almost already a month since we moved away from England and got back to Finland. Have to admit that England has left some marks to get rid off. There might a few extra kilograms because of the for us not so usual food sortiment. You know: fish&chips, sandwiches etc... At this point it might be a good thing not to own a scale. 


Evidence! We did some physical challenge in England too!


Joten tämä on se hetki jolloin on ryhdistäydyttävä, on päästävä takaisin kuntoon ja alettava syömään hieman terveellisemmin taas.

Projekti alkaa siis tästä! Ensimmäiset juoksulenkit on jo takana. Tai juoksulenkki on ehkä turhan vahva sana omalta osaltani, lenkeistä kun noin 90% oli kävelyä. No jostainhan se on taas aloitettava!


So this is the point where we need to get back in to shape and eat more healthy again. Here starts the project! The first jogs have already been accomplished. Or jogging might be a too strong word to describe jogging, at least to me as 90% of my jogging actually was walking. Oh well... A journey of one thousand kilometers begins with the first step.

Hansu